Vaknade med ångest i natt. Alltid om jag vaknar mitt i natten får jag ångest över de förflutna eller ekonomi. Ikväll var det det förflutna. 2oo6 har inte varit ett bra år, nog för att vissa saker varit bra men i stort tycker jag det här året varit rätt kasst. För mycket skit som hänt och för många misstag.

William sitter i soffan och kollar på artur. Jag borde börja packa och slänga saker. Ska ta fram en stor kasse och se vad som ska slängas. Egentligen borde jag ringa ta till vara eller myrorna också och be dom komma och hämta skräpet jag har i förrådet. Vissa saker där ute kommer bara fortsätta ligga där utan att ha någon funktion där ute. Funderar hur jag ska göra med min stereo. Om jag kanske ska slänga, ge bort eller ha den bredvid datorn. Inte bestämmt mig ännu. Drygt när man absolut inte vet vad man ska göra med vissa prylar. Ska bli skönt när vi flyttat så man kan få en ny färs start. Känns som det behöves. Den här lägenheten har sina minnen och nu vill jag ha bort dom för nya minnen. Fast ändå känns det hemskt för här har jag sett mesta delen av Williams bebis tid.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: