Morgon i falun då. Vaknade runt tjugo över sju av att William ropade vatten mamma. Var bara att gå upp och fixa vatten. Sen fick man inte sova. Men William tassade upp i sängen och gav mig en stor kram och puss. Sötnosen, sen låg vi och pratade om bebisar så sa han. Nej, ingen bäsis rädd . Hehe, tror minnsan han inte ser något positivt om han en dag skulle bli storebror *s*. Han total protesterar när man frågar som syskon.

Vet inte vad jag ska göra idag. Packade ner lite leksaker igår i kartonger i alla fall. Kändes helt okej. Williams rum blev det mindre saker i och det såg jag som en stor fördel.

Ska ringa vaktmästaren idag och fråga om han har en sån där grej till dörren. Får väl hoppas dom inte reunderar en. TÄNK om dom inte finns än så man får köpa en ny dörr. Då dör jag, blir säkert tusen. Haha, mardrömssenarium.

[Senare]

Nu är vi hemma hos Björn. Nyss käkat pizza. William kollar på pelle svanslös och Björn lyssnar på music. Bytt press bild idag.
Dagen har varit rejält lugn. Björn ska på bandy snart.
Anna ska ut ikväll är fan sugen på att följa men har inte råd. Kunde säkert varit kul.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: