Småbarnåren

Matallerig?

Har ont i magen idag. Drygt som fan känner jag. Tycker inte sånt är kul.

William kollar på barnkanalen. Vi ska ut och träffa en granne och hennes son Oskar idag. Han Oskar och William är födda på samma dag. Jag ska väl gå och duscha och sminka mig så fort jag skrivit klart det här. Dagen kommer i alla fall bli lugn. Björn lär ju inte komma förens runt 17.00 idag pga att han var ut igår så då får väl jag och William hitta på något kul ihop.

[Ont i tjejmagen]

Usch hatar veckan innan mens får alltid ont i tjejmagen då. Värst är att mensen kommer en vecka tidigare än den borde hela tiden så nu den här månaden kommer jag få den 2 gånger på en månad. Dvs runt den 25 när jag egentligen ska ha den första december. Känns för jävligt HATAR mens och den är inte välkommen på fredag…

Björn ringde när jag och William sov och sa att han varit och kollat på bilar med larsa och skulle komma hit. Men jag sa att vi sov så han får komma senare. Ringde för en timma sen när vi vaknade. Så han skulle hit.

[Fattar nada]

Såg för ett tag sen att jag fick prickar kring munnen och sen nån kvar senare började halsen svälla och klåda mot öronen. Tog ventolin och ringde Björn och 112. Dom bad mig avakta och sa att det låter som matallergi eller födoämnen minns inte vad dom sa riktigt. Skulle avakta om jag ville. Så det gör jag. Vi har ätit tacos idag så hon trodde det kunde vara något i den. Blir KNÄPP om jag ska vara allergisk mot mat nu också. Har astma/allergi mot nötter, pollen, pälsdjur, damm TYCKER fan det räcker vill INTE ha allergi mot mat också. Björn sover här i natt i fall något skulle hända.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: