Nyss duschat. Är så himla trött känner jag. Tänkte att jag skulle plockat ur alla mina kläder ur garderoben men så kom jag på att jag inte har några sopsäckar längre. Annars brukar sånna vara toppen att lägga kläder i. Ska köpa några idag så kan jag plocka ner alla 5-6 trosor, 3-5 byxor, 5 tröjor och 5 strumpor sen lika till William minus trosor då *hehe*.

Ska plocka ner porslin idag också tänkte jag så jag kan göra rent på hyllorna funderar på att skicka över all mat till Björn ikväll. Blir ganska bra för då kan jag frosta av frysten och göra rent inne i kylen. Är inte många dagar kvar till flytten nu. Känns så himla nära och väldans kul.

[ Senare ]

Blir nog inga sopsäckar idag får bli imorgon. Shit imorgon GAAAH!
Gubben som bor i lägenheten nu skulle försöka tjata på Kopparstaden att besikta tidigare (nu var det andra visor? Kanske han hade en dålig dag sist?) . Hoppas verkligen jag får börja flytta där på onsdag och sen ta sista lasset på torsdag. Ser framimot att inreda Williams rum. Sätta upp hans fina lampa och så. Ser fram i mot att ställa i ordning inne i hans rum och bara få göra det barnrummet jag drömt om sen han låg inne i min mage. Så längesen!

Ringde skolan idag och börjar matte A på fredag nästa vecka känns riktigt HEMSKT. Hatar matematik och fattar oftast inte ett skit av det men ska fan få minst godkänt nu så man kan läsa vidare sen.
Sen ringde jag barnomsorgen och i jan skulle hon konatakta mig igen så skulle William få börja på en nyöppnad förskola ska heta manhemsvägen men ska ligga på svärdsjögatan (den finns alltså inte än utan öppnar i jan) . Både positivt och negativit kände jag.
Positivt att det blir fräsha lokaler negativt att man inte kan höra om förskolan är bra.
MEN ska inte måla fan på väggen. William ska gå 15 h i veckan tycker jag är alldeles lagom.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: