Då flyttar vi idag då. Snart bor vi på manhemsvägen 34 här i Falun.
DE ni.

William blev sjuk i natt snorar och gråter och har feber. På flytt-dagen vilken “tur” man har. Får se hur det här går. Lilla sötisen legat och kramat mig gått upp till björn och legat och kramat honom kommit tillbaka till mig och kramats och gråtigt.

Blir lite störd. Jag sålde en matematikbok på tradera i sommras frakten gick på 33 då. Nu har jag köpt samma matematikbok igen pga att jag ska läsa MA a igen och nu blev fraken 52. HATAR när folk tar över pris.

Jaja nu ska jag flytta och vara glad.

Blir utan nät förutom när vi är hos Björn. Men får ni tråkigt kan ni ju alltid sms:a. Här är mitt nummer.

– PUSS –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: