Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Ångest

Vaknat med ångest igen.Blir så jävla irriterad på mig själv när jag vaknar mitt i nätterna med detta.Just nu är det skolan som spökar.Vill bli klar med den nu.Känns som jag är så nära slutet på utbildningen att jag bara vill ha den klar så jag slipper fundera över den mera.Sen brukar bredbandet dempa min ångest & förvirring.Jag vet det låter sjukt men jag bearbetar mig själv så nätet kopplar av skingrar mina tankar och mår bättre.Inga ledsa tankar eller minnen som får mig att grubbla.Nånstanns i mig finns e


3:49 – Via WAP
Liten flicka med funderingar om hur världen fungerar.En flicka som inte förstår varför saker händer någon som är rädd.En flicka som sakta lärt sig stänga av och skjuta bort människor som kan skada hennes inre.En flicka fångad i en vuxen kvinnas kropp.En ung vuxen kvinna med minnen som än gammal kvinna.Hon berättar för få vad som skrämmer henne mest, nästan ingen vet.Hon minns inte när hon sov en hel natt om hon någonsin ens gjort det.


13:41 – Via WAP
I mumindalen var allting som förut.SOM här med andra ord.Om någon visste hur tråkigt jag har :-(.Vill ha bb nu.Får väl hoppas dom kopplar in det nån gång i veckan hade blivit glad då.Känns tråkigt att vara bb lös.Nä kanske skulle läsa lite omvårdnad.


18:34 – Via WAP
Åh fan va tråkigt jag har.Lagade köttbullar och potatis idag blev riktigt gott.Fast var köp köttisar skulle gjort egna nån gång får se när man törs.William kollar på barnkanalen var nyss små einstains han gillar de.Läste om hur man sätter kateter idag höll på att spy vågar fan aldrig göra de själv SNACKA smärta.Hoppas jag får bredband imorgon VILL har så tråkigt utan ju :-(.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa