Tisdag då.Har väl egentligen inte så mycket att berätta.Hoppas på att få bredband idag (får jag nog inte eftersom jag alltid har otur) .Ska läsa klart omsorgs boken och skriva stöd ord och boka tid för redovisning.Hade varit skönt om kursen blev klar så jag bara har sjukvård & handikapp kvar sen.Vill bara vara klar med de så jag kan få konsentrera mig på matten.Drömde om en super söt valp i nått påminde om sassa som valp.Saknar henne <3 .William sover än.Jag ska gå och boka tvätt-stugan idag tänkte jag.

[Senare hemma hos björn]

VILKEN känsla att sitta på nätet utan att knappa wapigt! Ringde och tjatade på bredbandsbolaget idag. Om jag inte fått bredband på fredag ska jag höra av mig så ska dom ringa och tjata till som som är “högre” upp. FAN fredag långt dit vill ha mitt bredband nu ju. Saknar att kunna skriva ju.

Gick hem till Björn. Virrade runt på regimentet en stund innan jag hittade ut. Haha, det är stort regimentet så inget litet ställe att lite på. Har bara varit där på julfest innan. Vi ska sova hos Björn i natt.

– PUSS –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: