Precis klippt william.Själv alltså blev rätt bra men tycker det är svårt mot ansiktet man vill ju gärna ha lite mer hår ditåt william har tjatat i flera dagar på att klippa sig så.Han sov hela natten i sitt rum i natt jag blev på himla stolt.Idag nån gång på em får jag ett roligt samtal.Ni får veta sen.Två vet redan ;-).

[Via Wapen]
Nu kan jag berätta då ;-).Jag har blivit intervjuad för tidningen mama.I somras efterlyste dom familjer som valt att leva i en otradisionell familj.Så nån gång i vår är vi med.:-)

[Hemma hos Björn]

Känns verkligen kul att få göra detta. Något jag inte deräkt räknat med. Det var så här att jag såg att dom letade personer som ville ställa upp i somras så skrev om oss. Men sen hörde jag inget så tänkte inte så mycket mer på de. Så igår när jag kollade mailen hade en tjej därifrån konaktat mig och ville veta mer. Jag ringde upp och vi bestämde att jag skulle bli intervjuad idag. Ska skicka in 3 kort på mig och William och sen ett kort på bara William. Ser framimot detta kommer nog bli riktigt roligt 🙂 .

Får väl se om jag får något bredband. Verkar dystert.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: