Börjat följa en ny övernaturlig serie igen nu är det hex skit bra serie verkligen synd bara att den går kl 23 på fredagar.Jag älskar övernaturliga serier charmed var min favorit tills den las ner i våras nu är hex favoriten.William sover i sin säng i hans rum :-).Får se om han sover där hela natten.

[senare]

Är hemma hos Björn. Han och William ska ut och leta efter gran idag. Blir bara att ta det lugnt nu leta lite skol fakta.

[ Senare ]

Ska snart åka hem. Då tänkte jag städa lite, vattna blommorna och sånt. Sen bara ta det lugnt och mysa framför tvn med William. Björn ska ju på julfest idag så. Funderar vad man skulle gjort för mat idag.


18:57 – Via WAP
Sitter eller ligger i soffan och kollar på bompa med william.Blir väl snart disney tror jag.Ätit godis med william.Var gott.Hade fått ett roligt mail idag och imorgon ska jag göra något av det känns roligt.Men vad det är säger jag inte förens det är klart.Hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: