Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Sad Eyes

Lyssar på sad eyes med Bruce Springsteen. Den låten får mig alltid och tänka på Björn. För precis när vi lärt känna varandra spelade han ofta när jag var där. Han har så himla fin röst. Jag gillar hans music. Pappa gillade tydligen också honom. Kanske är därför jag någonstanns gillar honom? Någonstans kanske de minnet finns?

Annars mår jag riktigt bra. William leker inne på rummet och jag sitter här. Ska plugga snart. har massor med matte att komma ikapp med. Så blir det när man varit sjuk. Men finns inget att göra åt den saken så.

Fan, fick precis brev om Cell-prov. Usch. Fick tid den 6/2 kl 16.00. VILL inte får verkligen panik av gynundersökningar har fobi för sånt ju. Får bara hoppas det går fort och inte är så hemskt som jag tror. Tycker sånt där borde vara frivilligt att anmäla sig till.
Sen kommer BM säkert tjata på mig att börja med preventivmedel och de vill jag inte. 100 kr kostar den där undersökningen också. ÄR fan mycket pengar för att göra nått man absolut inte vill och hatar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.