Småbarnåren

Harry Potter

Var och kollade när nya HP boken kommer men tydligen kommer det dröja till 2008 innan den kommer. Snyfft. JAG som vill läsa sista boken. Jag blev beroende av dom böckerna när jag var 17 och sen dess har man väntat på att en ny ska komma hela tiden. Den som kommer 2008 är den sista.Jag och lillebror spekulerar för fullt om vad som kommer hända. JAG är HP galen!!!

Annars så gör jag inte så mycket. William kikar på Emil. Ska snart göra i ordning lite tacos och nån gång efter kl 14.00 kommer Björn hit sen ska vi på kalas till Björns mamma.
Har inte så mycket mer att berätta. Händer nämligen inte så himlans mycket i mitt liv.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: