Småbarnåren

Eletic banana band

Lyssnar jag och William på. En cd han fått på mc donalds förra året. Kände att jag kunde sätta på music åt honom. Han gillar ju music så. Fast usch, ebb är inte några idoler precis. Men vad gör man inte för sitt barn.

Idag ska jag göra Matte A prov. Bråk, Procent och statistik. JAG är jätte nervös. Vet inte alls vad jag kommer få för betyg. Det visar sig väl antar jag.

[Senare]

Nu har jag gjort matte provet. Får se hur det gick. Förhoppningsvis får jag godkänt. Jag hoppas verkligen de. Behöver mina godkänt i detta för att kunna söka vidare. VILL så gärna söka vidare.
Björn gick precis i väg för att handla middag får se vad det blir.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: