Fy sjutton det är riktigt kallt idag. 19,9 grader kallt ute. Och jag ska inte sätta min fot utanför dörren förens björn kommer hit och vi ska till hans mamma och äta. Men de är vid middagen.
Drömde en sån mysig dröm. Hatar när man drömmer saker som inte är sant. Gjorde ont i hjärtat att vakna och inse att de jag drömde aldrig hänt. Men vad är en bal på slottet?
William kollar på barnkanalen. Jag ska snart sätta mig och plugga lite matte A tänkte jag. Skulle behöva städa också. Tro om jag får min mens idag? Känner mig som att det är en sån dag. Jag får alltid städ lust när jag ska ha min mens. Det är som en inbyggd klocka. Haha.

Har betalat räkningarna idag. Så skönt när man inte har några räkningar kvar. Ni känner säkert igen er. Hehe. Skulle behöva köpa ett nytt ram minne till datorn. Men så sa Björn att det är bättre att köpa en helt ny dator i stället. Hmm. Ja det är iofs möjligt. Min dator är 5 år så det kanske är på tiden. Känns bara som en stor utgift för mig som är ensamstående. Har inte råd med en ny dator. Det skulle vara om jag tog den på avbetalning då. Köpa en och betala en viss summa varje månad. Ska fundera på det. Dumt med avbetalningar också för sånt brukar ju alltid bli dyrare i längden.

Så få som läser min blogg nu. Och ännu få som skriver en kommentar. Tycker de är trist.

Senare

Nyss pluggat lite, fattar rätt bra i alla fall. Sitter och grubblar annars. Har inget att göra. Någon med nått tips? Jag får panik när jag tänker på att det bara är några veckor kvar tills sommaren. VAD fan ska jag göra då? Om jag inte får nått jobb alltså. Ska jag gå arbetslös. Det går liksom inte. Vet inte ens vilka jobb jag kan söka. Fan att sånt här ska vara så himla kompliserat.

Kväll

Var till Björns mamma. Åt lasange SÅ gott. Var med färsk pasta i. Jag är då beroende av pasta hehe.
Sen åt vi semlor. Eller jag åt inte upp mig. Kände mig mätt trots att jag ätit mycket idag. Beror på att jag ska ha mens. MIN kropp ska alltid äta upp sig innan mens för att sen helt sluta äta under mensen. Vet inte varför jag fungerar så.
Nä ska väl gå och sova snart.

Gör 20 frågor. Kopiera och lägg in i era bloggar så man får läsa!


1. Hur ser din musmatta ut?
Rakad *haha*
2. Vad åt du till frukost?
En skiva leva limpa (fullkornsbröd) med keso. En skål philura fil och ett glas jucie & ett äpple.
3. Vad ska du äta till lunch?
Pasta med räksoppa och kräftstjärtar till (mumma).
4. Vad har du för mobiltelefon?
Sony-Ericsson walkman 800i
5. Vilken operatör använder du till mobilen?
Telia
6. Den här siffran gillar du va?
Ja, de gör väl alla?
7. Använder du bredband eller modem?
Bredband (Bredbandsbolaget)
8. Hur betalar du dina räkningar?
Via internet-banken.
9. Vilken bank har du?
Swedbank.
9. Har du ramlat av en cykel efter 10 års ålder?
JA, när jag var 14 skulle jag cykla hem från några vänner. På vägen ner hamnade cykeln i grus och jag ramlade rakt ner i marken. Minns bara att jag tänkte HÅLL upp huvudet. Nästa sek kom det några springade och fick upp mig och skjussade hem mig. Mina nya byxor hade gått sönder och jag var mest arg för de. Hehe, fast sen fick jag vara hemma från skolan i 3 dagar för hela benet var upprivet. Kunde inte gå utan att halta. Har två ärr vid knät efter de.
10. Varför var det två nior?
INGEN aning.
11. Har du någon gång vaknat av att du gråter i sömnen?
Ja, flera gånger.
12. Hur tror du folk runt omkring dig uppfattar dig?
Freaky, skum och allmänt dum?
13. Sommar och +30 eller vinter och -30?
SOMMAR. Hatar kyla!
14. Har du varit fjortis?
Ja.
15. Vad för operatör har du till hemtelefonen?
Telia
16. Hur gammal var du första gången du var full?
Var 14, och 16 första gången jag var redlös. (usch)
17. Har du något djur?
Räknas dammråttor?
18. Gillar du att läsa böcker?
Ja jag älskar bra böcker.
19. Senaste lästa bok?
Såld
20. Har du fått några julklappar i år?
Nepp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa