Pain and suffer

William terroriserar Björn som sover på soffan. Det är skumt. Björn kommer aldrig hit annars när han varit ut. Men igår innan jag la mig kände jag att Björn kommer säkert hit i natt. De gjorde han också. Han ringde och frågade om han fick sova här så jag sa klart du får.
Så kom han hit. Han vinglade in och sluddrade. Sen tog han av sig mössan (JAG FICK EN CHOCK) och säger SE vad joel gjorde jag blev så jävla förbannad. Han skulle fixa håret med rakaparaten på mig och i stället rakade han skallen på mig. Joel hade tydligen ramlat ihop osv efteråt för han var så full.
I alla fall Björn var skit förbannad. Och Kristina hade väl blivit arg på Joel sen hade Joel och Björns andra kompis Henke gått in på toa så hade joel rakat sin skalle också och använt sig av rakblad efteråt. Sen hade han tydligen börjat blöda i skallen osv.
Och björn är i mot hämnd men sa att det kändes fan bra när joel gjorde samma så han får igen. Björn sa i morse JAG vill inte se ut så här. Ja vad säger man?

Björn mår skit illa just nu och det säger han beror på att han tagit kåt-pullver Joel och Kristina hade köpt på nån sex-shopp. Men jag tror inte att man ska blanda det med alkohol. Eller kan inte tänka mig att de kan vara bra.

senare

Varit på L&B visning med Åsa i borlänge. Var jätte trevligt. Köpte en tröja & 2 par strumpor åt William. Sen åkte jag hem lagade tacos och har sett på en annan del av köping för de är så himlans bra. Nä ska väl gå och sova snart är grymt trött.

– Puss –

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: