Nä det gör jag inte. Tycker måndagar är skit tråkiga dagar flera dagar kvar till helgen och sen är det typ alltid en lång dag. William leker inne i vardagsrummet samtidigt som han kollar på byggare bob som han tycker är jätte bra.

Jag har skit ont under tungan typ vid tungbandet. Fattar ingenting och de gör riktigt ont alltså värker så fort jag pratar. Kanske nån blåsa satt sig där eller nått. Hade nån blåsa förrut på tungan när jag sovit dåligt i flera nätter. Fast nu har jag ju sovit bra. BEHÖVER nya skor hittade inga alla i borlänge när vi var där i helgen och nu börjar de bli kris. Någon med sko-tips?

Nä nu ska jag börja städa. Finns en del att göra.

[Senare]

Anmälde William till mini-sim förra veckan. Han gick ju på baby-sim som bebis. Sen la dom ner det så såg jag i FK att dom börjat med mini-sim så då anmälde jag honom. Så idag fick vi veta att imorgon kl 18.00 ska vi på mini-sim med honom. Ska bli så roligt för William älskar verkligen att simma.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: