FAN va ballt med nya lunar funktioner då. Söta var dom också.
William kollar på tv. Mamma fyller år idag så ringde nyss och grattade henne. Fick min premurartion på mama idag så ska väl läsa senare. Jag borde gå ner på stan men vet inte om jag orkar. De snöar och sen har jag ingen att gå med. William kan säkert ha dom badbyxorna han har idag också.

Ska knäppa kort sen och lägga in. Blir nog antingen i bilddagboken eller på FL får se. Säger till i alla fall. Här på lunar kan man ju inte se så bra tyvärr.

[Senare]

Mini-sim var skit kul verkligen. Knäppte kort och filmade med Björns kamera. Blir bäst bilder med den. Ska ladda upp dom här snart. William var helt slut efteråt och la sig bara på golvet och orkade inte resa sig. När vi kom ut och gått kanske 20 meter la han sig ner så björn fick bära honom. Sen gick han kanske 7 meter och la sig igen. Lilla busen helt slut blev han av att bada. MEN OJ så kul han tycker det var/är. Ska bli roligt nästa tisdag .

[senare]

NU finns bilder i bilddagboken för er som vill kika. http://mamyleine.bilddagboken.se

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: