Är fortfarande inte på mitt bästa humör. Känner mig sur och jävligt irriterad.
Drömde massor i natt om helt osamnahängande saker. Har egentligen inte så mycket att berätta just nu. Ska sätta mig och plugga matte A så fort jag duschat & sminkat mig och sånt där.

[Kväll]

Dom jag ville skulle komma vidare på melodifestivalen gjorde det den här veckan igen. Jag verkar ha tur. Nästa vecka vill jag ha vidare Magnus Uggla och Andreas jonsson. Hoppas på att få med dom också. Den jag vill ska vinna allt är då The Ark för tror dom har störst chans utomlands.

Nä nu ska jag fl:a som vanligt. Sitter knappt på LS längre.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: