Ska gå hem till Björn så fort jag duschat och sminkat mig. Björn har all vår tvätt hemma hos honom och tvättar där så ska dit och hjälpa honom. Björn höll på att svimma när han såg våran tvätt. 3 stycken tvättkorgar + 6 kassar fulla med kläder. Ja jag har nog ett överskott tror jag.
Borde kanske rensa lite och skicka bort eller nått. Fast jag brukar ju använda det mesta så.

William kollar på barnkanalen. Drömde skit äckliga drömmar i natt.
Först drömde jag om sophie82 här på lunar. Att vi typ möttes utanför en buss hel skumt. Och sen drömde om att min morfar (dog aug 97) låg på en matta typ och att det var begravning för honom och han började röra på sig och massa. VAR skit äckligt!
Sen drömde jag om min systers hund som jag aldrig träffat och vips var den hunden Sassa (min hund som dog i november) hon sprang runt och var sig själv.
Sen drömde jag om något huvud på en död människa som började röra sig fram och tillbaka.
Och sen var jag inne i något vardagsrum i Orsa (där mamma bor men inte i deras hus) och vips ringer de och jag lyfter på luren samtidigt som min mormor. Då var det ett gammalt ragg jag inte träffat på 4 ÅR som ringde. Har aldrig ens tänkt på karln liksom. Och han bablade på om en massa saker och jag funderade i drömmen VA fan ringer han för. Sen var han i rummet och vi började kyssas och vips var han Björn i stället. Alltså det här var nog världens jävligaste dröm i natt. Undra vad fan det betyder när man drömmer om gamla ragg och döda människor/djur?

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: