Blä. Idag ska jag göra prov. Ska försöka fatta denna bråk ekvationen. Men lär inte fatta det här sista är så himla svårt. Var lättare med bara ekvationer än när dom blandar in BRÅK i det hela. Jag hatar bråk.

Ska börja klä på William för dagis nu. Sen ska jag plugga dom två timmarna han är där. Får väl se hur det går om det går alls. Känner mig hel deppad. VILL så gärna få godkänt i matematik a ju. Att få godkänt och sen lika i matematik B skulle göra att jag kan söka vidare och på så vis slippa allt detta.

Nä nu ska jag som sagt klä oss.

[Senare]

Fick godkänt på provet (lycka).

Så nu har jag bara slut provet kvar som jag ska göra på tors nästa vecka. KÄNNER verkligen att jag vill få godkänt. De haft förgyllt min tillvaro i massor.

Tog med Björn och William på stan köpte inneskor till William på P.o.p och en märkpenna. Sen har Björn och William badat men de gick inte så bra idag för William hade somnat och blev väckt.

[mer uppdat]

DOM delade ut gratis semlor på stan idag. Så jag delade en med William. Så himlans gott. Så blev en semla på semeldagen trots allt.

[mera)

ska snart gå och sova är trött.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: