Nyss stigit upp. William vill väldigt gärna hjälpa till med micron och Vällingen.
I alla fall så får han stänga + trycka på knappen för att öppna micron men inget mer. Men han har börjat vilja skruva på värmen och sånt också för han ser att jag gjort så. Så jag har sagt nej. Skulle precis välja kläder till honom när jag hör ett slump ljud och hur William gallskriker. Fram in och han har fått halva vällingen över sig. JAG livrädd för att det kommit het välling på honom bär in honom i handfatet. Men upptäcker i gråten att det är inte något sånt utan han skriver VÄLLING GOLVET, VÄLLING GOLVET. Precis som att man bryr sig om de , jag brydde mig om man älskling och om han brännt sig. Men så varm var inte vällingen (tänkte om han skruvat på mer tex) .
I alla fall när jag torkade honom sprang han till köket och bråkade om vällingen på golvet och jag torkade upp och gjorde ny och då var han nöjd. William är lite av en pedant. Han blir helt tokig om han får mat på handen tex och MÅSTE tvätta bort det på en gång. Älsklingen *kärlek*.

Ska till dagis idag så lär ta och duscha nu. Vaknade för 7de dagen i rad och funderar på om jag ska söka att bli lärare i stället. Vet inte vart jag fått det ifrån men jag har börjat fundera på de. Kanske borde prova?

[ 21:19]

Lämnade William på dagis. Sen satte mig för att plugga matten som jag då inte fattar ett jävla skit av och som gjorde mig deppa så jag ville börja gråta. FAN, jag hatar MATEMATIK!!!

William älskar då förskolan. Det är förmodligen det bästa som finns tycker han. De är ju bra i alla fall. Blev kyckling och ris här idag. Riktigt gott.
Tog en dusch nyss. Gjorde mig “snygg” körde lite skämma bort mig själv stund. Duschade i typ 20 min i hett vatten. Åh om man hade badkar.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: