fbpx
Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Bä, bä svarta get var de du som sket.

William är på dagis och jag sitter här hemma. Nyss ätit en skål med gröt. Har absolut skit tråkigt.
Inget att göra alls. Betalat räkningar “så kul” eller inte. Borde trippa ner på stan i helgen och hämta ut mitt paket med telefon från bredbandsbolaget. Sagt upp flera av mina försäkringar och stoppat dom på samma ställe i stället. Fan hade två livförsökringar? Hmm. I alla fall så valde jag tygg hansa på dom tyckte dom verkade bäst. Sen tog jag hemföräkring hos länsförsäkringar för där kan man få tillbaka pengar när dom går med vinst.

Inte händer de nått kul på nätet heller. Var fan håller alla hus?

(senare)

Snart ska vi åka till Björn. Ska handla lite på Willys. Vi ska äta heta räkor & ris. Så himla gott.
Åt de på kvällen när mina värkar satt igång. Hehe. (onödigt vetade liksom)
Imorgon så är det meningen att det blir utgång. Jag funderar på att skita i att festa imorgon och i stället typ gå och äta middag nere på stan. Tatziki eller nån annan och sen gå hem hit dricka några öl och kolla på melodifestivalen kanske ha lite snacks med och bara babbla. Känner mig aldrig sugen på att gå ut i kylan när de är vinter. Sen vet jag inte jag är så himla tråkig. Får ångest av tanken på att festa. Förstår inte varför men så är det.
Ska väcka min skatt nu.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: