Ikväll ska jag ha någon slags tjejkväll. Var meningen att vi skulle på krogen också men de känns inte som något jag vill eller har råd med. Så det får bli att mysa hemma med några öl eller alkoläsk. Och äta något gott. Kanske ska äta någonstanns på stan får se.

William kollar på clifford. Min älskade skatt. Idag ska han vara med Björn hela dagen tills i morgon FM. Kommer sakna honom så. Jag älskar William så himla mycket gör ont i mitt hjärta när jag inte är med honom.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: