Idag har bokrean börjat och jag ska strax gå ner på stan och köpa dom böckerna jag vill ha. Tänkte gå ner till runt 10. Vet på ett ungefär vilka böcker jag vill ha får se om det blir fler än dom.

Lämnade William på dagis. Han brydde sig som vanligt inte om att jag gick. Känns lite sorgligt samtidigt som man är glad att han trivs. Hans första riktiga dag idag.

(SHIT)

Var ner och handlade. Blev
Vilhelm mobergs – Rid i natt & raskens.
Ett barn blir till.
Halvan (buss + polisbil)
Waris – En bok om kvinnlig könsstympning (har dom två andra)
Nu ska vi sjunga – Hade den när jag var liten.

Får se om jag kanske går och köper fler nån annan dag. Blev helt chockad på hur giriga folk är där. Folk trängde sig i kön (två tanter trängde sig före mig precis i kassan *chockad*) , en gubbe klev in i kön framför mig. Så säger dom att ungdommar inte har något hyffs?
Berättade för mormor som tyckte jag skulle rytit i och förklarat om kö-system. Hehe. MIN mormor är bäst 🙂 .

Nu ska jag plugga min riktigt roliga matten. Suckar.

(Kväll)

Hämtade William på dagis och allt hade gått bra. Vi gick hem och jag läste halvan böckerna för honom sen somnade vi båda på soffan. Vi har varit på simmet och de gick bra. William är som en fisk i vattnet. Har egentligen inte så mycket mer att berätta om dagen.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: