Skulle verkligen vilja gå och träna idag och sen gå till körskolan och läsa på körkortet. Känns så himla enkelt. Men samtidigt vet jag att om jag går dit idag. Och inte kan gå dit imorgon (ska göra prov då) och sen på tisdag ska jag göra redovisning vet jag att jag förmodligen inte kommer gå dit på onsdagen fast jag skulle vilja de. Just för att jag då känner ja men jag har ju inte gått dom andra dagarna. VISST är jag duktig på att hålla mig peppad för saker? Eller inte. Önskar jag kunde träna med någon. Då hade jag liksom kunnat gå dit och känna att det blev kul. Men jag gillar inte att gå ensam. Jag tycker de känns så himla tråkigt att vara ensam. Ingen att prata med och ingen som man kan peppa med. Känns så tråkigt. Önskar jag hade någon kompis här i falun som jag kunde umgås med. Ibland känner jag mig så förbannat ensam här som jag inte har någon. Jag har vänner här men jag saknar liksom de som man hade förut när man kunde träffas dagligen och så. Jaja ingen idé att deppa över sur mjölk. Kanske ska gå ner i alla fall för att ha gott samvete för idag i alla fall…

(senare)

Jag gick ner. Tränade en timme. Var riktigt skönt och jag kände mig glad efteråt. Gick till körskolan och satt där en timme också. Nu ska jag försöka gå dit OFTA. För jag vill ha mitt körkort i år. Tänkte sätta mig och läsa lite Raskens. Boken är jätte bra.

(ARG)

VA FAN!!! Fått ett negativit omdömme av en på tradera. Sålde en helt ny mascara och så sätter en brud-jävel negativit och påstår att den inte var ny. Nä men de var den säkert inte. Jävla kossa. Är så förbannad att jag kokar just nu. Inte svarar hon på mail heller. Och står ju att tradera inte tar bort omdömmen om inte båda är med på det. Kul, att ha ett negativit omdömme på något som inte är sant liksom. HOPPAS tjejen får räv-skabb, flatlöss jävla horunge!!!

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: