Småbarnåren

Ny teleoperatör

Happ. Då har man bredbandsbolaget på telefonen också då.

Ska snart gå och duscha känner mig skit trött och seg just nu. Vaknade av att William låg i sin säng och sjöng bä bä vita lamm *ler*. Sen kom han in till mig och sjöng blinka lilla stjärna. Plutten. Hade med sig sin flaska med vatten och sa att barnen på den var barnen från dagis. Han ska få gå dit imorgon tror han saknar dagis jätte mycket när han inte är där.

Nä nu ska jag duscha.

(senare)

Ska snart gå och sova. Imorgon ska jag ner på bokrean. Går ner runt 10 så ska sätta mig och plugga först. Sen ska jag köpa böcker. Men blir inte så många för har rätt lite pengar. Hur som helst så sover William. Han somnade i mitt knä. Jag och Björn såg leende guld bruna ögon på 1:an fy fan vilken kul serie. Den ska jag se nästa vecka också.

Fick mens idag. Förstod faktiskt att jag skulle få den för jag blev se himla aktiv och bytte gardinstänger och gardiner. ÄR ett typiskt mens tecken för mig att bli extra pysslig.

Nä nu ska jag gå och sova.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: