Nu ska jag gå ner på körskolan och sitta där från de William börjar dagis tills klockan 12.00 tänkte jag. Ska läsa & sitta vid datorn och se till att få in allt i mitt huvud. Skulle kännas så himla skönt att ha de där kortet i handen i år. Är så trött på att vara beroende av andra när det kommer till körfronten. Jag vill kunna ha den friheten själv att kunna ta mig till mamma.

William kollar på barnkanalen. Han har blivit så stöddig på sista tiden. Hade sagt till sin tremänning att flytta på sig när dom skulle åka rutschkana. Och sen i måndags när vi åt mat satt han och sa, de é snuskigt inte tycka om den. JAG blev helt paff. Han säger mycket sånt där. Slår mig och säger dumma mamma osv. DÅ blir jag förbannad för han ska inte slåss. Har sagt att han får bli arg men han får INTE slåss.

Nä nu ska jag duscha och sånt så man kan gå ner på körskolan.

[Senare]

Hemkommen från trafikskolan. Lämnade in nytt körkortstillstånd idag så om en vecka kan man köra bil igen. Ska ta och köra på körskolan då så mycket jag bara kan.
I alla fall går det framåt. Känns som jag fattar mer och mer helt klart en fördel.

I alla fall fick jag en inbjudan via posten att göra värnplikt här i måndags. Stod att dom sökte kvinnor till regementet och personer födda 84-88 var välkomna. Hade de inte varit så att jag hade barn hade jag ställt upp. Och då är jag allvarlig. Men jag tror liksom inte att det skulle kännas bra att ligga ute i fält när man har ett barn hemma. Fast tror att “lumpen” är en bra erfarenhet i livet. Misstolka inte detta nu och tro att jag på något vis tycker de är synd att jag har barn och inte kan göra lumpen så är det inte. Jag älskar min roll som mamma men man kan ju ändå tycka att saker skulle varit roliga även om man inte kan göra dom.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: