Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Internationella kvinnodagen!

Igår kväll kunde jag inte somna trots att jag försökte var uppe till tolv. Förutom de låg jag och funderade tills klockan halv ett. Suckar. Jag blir tokig på att aldrig kunna sova.
Ska snart ner på körskolan och läsa teorin. De är så kul eller inte. Fördelen är ju att jag ökar med kunskap varje gång så har man tur kanske jag kan gå från fas A till fas B snart. Längtar tills körkorts tillståndet kommer så jag kan boka körtider. Hade varit så skönt att få köra bil och dessutom läsa på teorin. Jag vill verkligen få detta överstökat nu. Tänk att få ha det där kortet i handen och kunna ta sig dit man vill utan att behöva ta bussen eller vara beroende av Björn. Jag gillar inte att vara beroende av andra, jag är en sån som klarar det mesta själv.
Har aldrig förstått personer som inte vet hur man byter en propp i ett proppskåp utan helt förlitar sig på att deras karlar ska göra jobbet. Eller personer som aldrig satt upp en lampa eller tavlor.
Jag brukar klara det mesta ihopsättningarna själv. Vissa gånger har man fått hjälp men köksbordet och stolarna skruvade jag ihop själv tex. Att få körkort ger mig ytterligare en kick mot min helt självständighet. Det är nog så att på grund av att jag aldrig levt ihop med någon sen jag flyttade hemifrån lärt mig massor. Jag trivs med att kunna saker och utvecklas som person.

Nä nu ska den här kvinnan gå och duscha äta fulle och lämna sitt underbara barn på dagis. Sen palla sig ner till körskolan.

(Senare)

YES!!! Jag klarade fas 1!!! FAN va glad jag blev fick 54 på fas 2 så nu är det bara att fortsätta i samma takt. Känns så himla kul när man äntligen börjar fatta skiten. HEHE.
I alla fall ringde Björn och sa att det var internationella kvinnodagen idag så om jag ville fick jag gärna göra något god mat (vi brukar inte fira sånt nej, men var ju kul att han som inte har koll på morsdag hade upptäckt något sånt haha) . I alla fall bestämde jag för att göra en sak med fläsk-kottletter och en jätte god sås mamma alltid gjorde när jag var lite så frågade mamma om reseptet så de ska jag göra sen. Tänkte börja klockan 16.00 för då är det klart tills björn kommer hem. Sen tänkte jag fråga om vi kanske skulle ta och gå till plantagen som öppnat idag. Kan ju vara kul att kika vad dom har. Dom kommer även öppna Maxi bredvid där om några dagar och nästa år öppnar dom donken där också. Det är på regimentet men dom har ju typ nästan lagt ner hela de. Fast ibland har dom kurser också.

– PUSS –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.