Dagarna går framåt. Idag ska jag typ inte göra något. Tänkte ta nån promenad typ. Björn ska ut ikväll. Som alltid. Han kommer sticka efter lunchen så de blir lugn tråkdag.
Händer inte så mycket här i falun.
Föresten tack till Anna som jag ska få låna MA B boken av. Känns helt underbart! Slipper man köpa en. Var så trött i morse när William kom in runt fem över sex men jag fick honom att somna om jag orkade helt enkelt inte kliva upp då.

(Senare)

Vet inte vad jag ska berätta just nu. Var till maxi med björn och handlade sen åkte vi till take oway och delade på en pizza. Sen gick vi på BR en sväng så William fick kika runt. Och så åkte vi hem. Björn åkte och sen sov William en stund så jag somnade också på soffan. Gjorde våfflor med grädde till middag. Sen åt jag 2 godisar för att inte vilja ha mer. William därimot satt i soffan och åt lördagsgodis för hela slanten till bolibompa.

Var min dag de. HAR tråkigt…

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: