Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Konstig natt.

Sovit väldigt orolig vaknat flera gånger. William kom in till mig runt fyra och låg och pratade så jag fick honom till sist att somna om.
Har inte så mycket att berätta om dagen som kommer faktiskt. Ska sitta här en stund tänkte jag och sen gå och duscha och fixa mig. Kanske ta en promenad för sånt är så himla skönt.
Solen lyser lite idag. Vill att snön ska smälta bort helt. Jag hatar snö och alltid gjort snön gör mig deprimerad. Jag är en vår och sommar människa.

(senare)

Varit ute och gått mycket idag. Först före lunchen gick runt här uppe på knoppen med William det droppade från träden och taken och var så himla fint. Gick hem och åt sallad medans William fick köttfärssås och macaroner.

Sen la jag och William oss på soffan. Sen fick jag Annas matematik B bok idag så den har jag satt mig och pluggade lite sånt nyss. Fast innan de åt vi fiskpinnar och potatis och jag, Björn och William gick runt på lugnet och kikade. Skönt med promenader.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa