Idag ska jag och köra bil på körskolan. De ni. Eller jag tror i alla fall att det var idag. Får väl kolla när jag kommer dit. HATAR tider för jag blir helt förvirrad när jag ska hålla koll på alla tider runt omkring mig.

William hade blödigt näsblod i natt. Såg de för han låg i min säng i morse. Helt blodig runt munnen och näsan. Jag blev jätte oroad men Björn sa att de är säkert ingen fara och de är de säkert inte förstår inte hur han kunnat blöda näsblod bara.

Nä lär ta och duscha nu. Ska ju duscha & sminka mig för att göra mig klar för Williams dagis.

(senare)

Var kul att köra. Körde uppe på ingarvet och de gick riktigt bra. Han märkte att jag kört innan sa han och så blev han imponerad av att jag inte fick ”kärringstopp” . JAG har aldrig fått kärringstopp. Vilket iofs är rätt konstigt då jag inte alls är en van körare. Körde runt slätta/herrhagen sen. Är kul att köra man känner sig fri. VILL ha körkortet nu. Vill sitta där klar med teorin och körningen och tänka. JA, jag har fått mitt körkort. Fast känner mig så sen. Alla jag känner har ju fått körkort när dom varit mellan 18-20 så kommer jag 23 liksom. Jag klarde sista fasen den om bilen idag också. Sen skulle jag ta sista fasen där man kollar sina kunskaper men då fick jag inte godkänt. Tror jag var för trött helt enkelt efter körning och allt men ska ta det imorgon och konsentrera mig nogrant den gången.

Gick till vägledningscentrum efter de. För att höra om att söka till högskolan. Fick massa papper så jag ska gå dit imorgon och fråga hur jag ska göra. Ser ut som det fattas 50 poäng så måste få dom där 50 poängen nu i höst tänkte om jag skulle läsa filosofi & sen ska jag läsa eng B och Sam B i sommar. Kommer jag inte in på högskolan i höst ska jag läsa lite ”intresse” kurser bara. Han studievägledaren blev så imponerad av att jag läst så mycket på kort tid och att jag dessutom hade små barn hemma som jag kombinerat med studierna. Kändes kul med lite ”peppning”.

Gick till YA (där jag läset omvårdnad) för att skriva upp mig på en praktiskt övning men de visade sig att jag redan gjort den ena av praktiska övningen så jag ska lämna in munvård + sänglägeskomplikationer på skriftligt arbete i stället.

Ja de var väl allt. Ska snart på mini-sim med William. Sen tänkte vi äta på donken eller sibylla får se vilken de bli.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa