William sitter inne på sitt rum och bjuder nallarna på mat och kaffe. *ler*

De är så sött när man ser hans roll-lekar. Mycket märker man att han tagit efter mig och Björn på. Jag älskar William så himla mycket mitt hjärta min själ mitt allt!

Drömde att jag hade trillningar i natt. HAHA, de var hemskt. Dom var i Williams ålder allihopa och dom satt i vagnen så försvann ena (en tjej) inne på Willys och jag fick panik. Började leta efter henne över allt så dök hon upp. Fan va sjuka drömmar man kan drömma ibland. Snacka mardröm att få 3 på en gång liksom *hehe*. Tvillingar hade varit kul men trillningar. Då tror jag man bryter ihop *s*.

(senare)

Spana in detta!!! Kollage tars bort och det kommer något som heter galleri i stället där man kan lägga upp bilder så bara ens vänner får se. HÄRLIGT!!! De har jag längtat efter.
http://beta.lunarstorm.se/

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: