HEHE, alltid när jag hör den låten tänker jag på Anna. När vi var i gropen i Leksand 2oo1 känns sjukt längesen men guu va kul det var.

William springer just nu runt och skriker. Jag mår as illa fick lov att gå och lägga mig igår för jag spydde hela tiden. Är inte magsjuk utan spyr och ser typ dubbelt.

Nä ska gå till soffan nu.

(senare)

JAG mår illa men vill gå ut ikväll. JAG vill dansa. Röja runt inne på harrys och dricka en drink och lyssna på bra musik. VARFÖR har jag inga vänner här i falun…

(senare)

Haha laddade hem markoolios nya och fan vad Idol låten är bra. Musik i Madde smak verkligen. Åh jag vill UT ikväll. William har feber. Hade jag haft någon kompis som varit sugen att komma hit hade jag kunna druckigt ett glas vin eller typ en alkoläsk. Snackad skit och skrattat och haft trevligt men här i falun finns ingen att umgås med så. HAR så tråkigt…

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: