Nyss lagt W. Han berättade en *hemlis* för mig. Viskade ”jag älskar dig” i mitt öra. Åh mitt mamma hjärta smälter. Hur underbar ät han inte min lilla underbara skatt. För min skatt OH yes hi IS.

 

Ibland förstår jag inte att jag varit delaktig i att göra honom. Alltså hela hans perfekthet har jag skapat. Jag förstår inte de. Att den lilla människan med ord som värmer, leende & glittrande ögon som slår ut solen, hans nyfikna ord och värme ATT jag. En människa som mig har skapat honom. Jag har burit honom inne i mig och har fött honom med en smärta som aldrig kan beskrivas och jag har gett honom mat som kommit i från mig. Och idag är han 2½ år och förstår min kärlek till honom. Han är underbar och jag har skapat honom. Åh mitt älskade lilla barn.

 

Annars så har jag kollat med det här med datorn min låssas-pappa rådde mig att vänta några mån för han hade läst att datorerna på 10.000 nu kommer gå ner väldigt snabbt. Så jag väntar. Vill fan inte rusa in i något och förlora massa pengar.

Nu ska jag nog gå och sova. Jag är trött.

Just ja godis mys här i kväll. Var gott. Karamell kungen SÅ klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa