fbpx
Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Blogging

Just för tillfället sitter W i soffan och kikar på mina gamla my little pony filmer. Han verkligen älskar dom. Iofs är mitt barn ett riktigt tv tittar barn på förmiddagarna. Annars är han även en sån som leker i massor framför allt ute.

Tycks bli fint väder idag också. Härligt, jag har iofs inga planer för dagen. Känns mest som jag skulle kunna tänka mig sitta här hemma och försöka fatta Matte B man samtidigt förstår jag inte ett jävla skit av just matte B så känns kanske som man ska skita i det tills imorgon när jag ska ringa och be om hjälp.

 

Nä om man skulle gå och duscha och sminka sig och sånt där.

KISS my ass

 

Bilden tagen på min födelsedag: 07,02,11

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: