Alla dessa kurser ska läsas tills slutet av denna månad. Alla är 50 poängskurser och matte B är helt klart svårast. Ska göra mitt andra prov på fredag och jag förstår inte alls mycket av matte b. Förstår inte hur den kursen kan vara så svår. Filosofi A är trist annars. Trodde den skulle vara kul men är bara en massa teorier och sånt skit. Sen gick jag och bokade in alternativ medicin idag för jag ska göra sista metodövningen den 30 onde maj och det kändes som att då kan jag lika gärna läsa en till kurs inom vården. 150 poäng får jag alltså. OM jag klarar matte b. Jag måste verkligen klara den. Fattar bara inte hur det ska gå till för den är så svår.
Sen börjar engelska B och samhälskunskap B i sommar. Jag har alltså fullt upp. Dessutom körkortet då. Men där kör jag ju bara nu.

Städade nyss. Var skönt att bli av med allt damm. HAHA, och det går en tvättmaskin och diskmaskinen är på.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: