Jag känner mig så himla ledsen. Jag vet inte vad det är men jag har liksom en tårklump i halsen. Det är som att jag skulle vilja gråta ut allt jag bara kan och det finns inget att gråta för . Jag är inte ledsen för nått. Jag förstår inte varför jag känner mig ledsen när jag inte har något att vara ledsen för. Usch känner en tår i ögonvrån och jag vet inte varför.

Det går över det vet jag men fan för att känna sorgsna dagar. För idag är en sån dag när tårar rinner inne i hjärtat och ögonen utanför för bara tindrar för att ingen ska se att jag är ledsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: