Då är det sommar då? Känns mycket skumt. För det känns inte som sommar utomhus.
Jag och William åkte karusell idag på falukalaset. Först åkte han ett par bilar själv. Och sen åkte vi “larven” barn berg och dalbana han skrattade igenom hela åket och gillade de jätte mycket *ler*.
Sen fick han dra i ett vist varje gång snöre och fick en vit tiger. Blev en vända till kicks där jag köpte underlagskräm. Sen blev det systemet där jag köpte öl, bacardi och sånt tills imorgon.
Sen gick till till ica och hämtade ut mitt paket från Ellos som innehåll 3 linnen, ett badlinne, 4 blommkrukor i typ plåt, sen en ljuslyckta att ha på ballen, ett täcke. 1 tröja till William och 2 pak kalsonger till honom.

Sen gick vi hem och Björn stekte på kött och sen åt vi potatis till.

Jag var ner till må bättre som skrev upp mig på lite träningstider för dom övertalade mig till att försöka börja träna. Jag är jätte lätt att övertala. Så här sitter jag nu och ska träna nästa vecka. Kan säkert bli kul då. Var förmiddags pass och enligt henne lite folk som är där då.
Passar mig utmärkt för jag hatar att visa mig för folk. Det är omklädningsrummen som är min skräck. JAG hatar att klä av mig inför andra människor.

Längtar tills imorgon. VILL ha en super duper mega kul kväll.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: