Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Spinning dödes träning.

Så idag provade jag spinning för första gången i mitt liv. Trodde allvarligt jag skulle dö. HAHA, snacka drygt och svettigt. Men de var fan kul också. HUR sjukt är de? Jag som har svett-fobi tyckte det var roligt att svettas. Det känns som jag faktiskt vill träna nu. Måste vara något werdo i huvvet på mig eller nått sånt. Men tycker faktiskt det är kul. Vill bara träna mer och mer. Blir som en drog tror jag. Jag gjorde nog rätt som tog yoga som första träning för nu är det bara att prova mer saker. Skönt också att man själv är bland dom yngre där.

Bastade efteråt och sen tog jag en härlig dusch. JAG var ensam så de funkade super duper bra.

Snart hämta William på dagis. Om det är fler som känner sig sugna på att träna hör av er till mig så kan vi träna ihop. Fast ja ni lär ju bo i närheter då. HAHA.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa