Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Människornas grymma verk.

Hur sjutton kan människor vara såna kallblodiga mördare? Läste den här artikeln med tårar i ögonen. Jag hoppas han överlever. Vad ger människan rätten till att utrota andra arter? VAD ger oss rätten att värdera våra liv högre än djurens. Jag äcklas av människors grymhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.