fbpx
Dark Mode Off / On
Medverkan i media Småbarnåren

Med i tidningen mama!

Fan va kul! Jag och William är med i nyaste nummret av mama. Är en liten bild men de står destå mera. KULIGT hihi. Jag prenumererar så fick tidningen idag tror den kommer ut på måndag om ni vill läsa den. Är nummer 8 i alla fall och hon sarlene på framsidan.

Stod jätte bra och jag är nöjd. Visade William och han tittade lite förvånat.

(senare)

Tog bussen till Björns jobb för Björns arbetskollegor ville träffa William. Sen skjussade Björn hem oss. Efteråt åkte vi hem hit och åt egen lagade hamburgare och sen åkte vi till Kniva. Där gick vi ut i skogen med en stor hink och plockade blåbär så nu har jag 5L blåbär i frysen och sen en 1 liters påse med typ ½ liter blåbär i frysen som jag ska ha till pannkakorna imorgon.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: