Idag måste jag plugga. Har sam B arbete att göra och sen engelska B. Känns faktiskt stressigt för jag ligger efter tidsmässigt. Har helt enkelt inte orkar vara aktivt pluggande dom senaste veckorna. Men igår kväll kände jag mer pepp så ska plugga ikväll när B kommer hit och sen ska jag plugga engelskan + specialarbetet i sam B för William ska sova hos sin farmor tis-ons då han ville de. Jag måste komma ikapp nu och bita mig i läppen för att ha en chans att få bra betyg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: