Är rätt oaktiv idag i plugget fast jag gjort massor. Jag känner liksom bara FAN va tråkigt typ. Läser religionskunskap B och de är grymt jävla tråkigt!

Fattar inte hur jag kunde få för mig att läsa massa skit kurser haha.

 

Annars skickat in betyget nu så jag får snart antagningen till it utbildningen på högskolan känns jävligt skönt. Den är i Borlänge så blir på distans, fast de är rätt nära till borlänge också bara de att jag är folkskygg och orkar inte åka till borlänge och träffa folk jag är nämligen rätt osocial mot nya människor i stora grupper hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: