Har faktiskt inte gjort speciellt mycket idag. Åtminstånde inget jag kan berätta om. William kom hem idag vilket var himlans mysigt och underbart. Han är min skatt jag har saknar honom väldigt mycket. Nu ligger han på golvet och försöker sova. Han har fått nån fixide här på sista tiden att han vill sova på golvet på kvällarna (så bär jag honom till sängen sen).

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: