De gick bra med engelska talet. Fick tag på läraren. Jag behöver dock träna på gramatiken. Shit de är skit svårt med gramatik ju. Så lär sitta och träna på de gramatiska. Undra vem som kan hjälpa mig med sånt då. Känns svårt att sitta här själv och inte kunna få hjälp med den. Någon som bor nära som har lätt för engelsk gramatik Anna ? Du är väl bra på engelska har jag för mig. Om en timme är de power yoga. Ska nog gå ner på de. Man känner ju sig så jävla duktig efteråt. Då blir de två träningar på en dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: