Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Senare.

Blev inget yogande idag. Jag ska ju ner och träffa min tränare senare så gör de i stället. Känner mig trött och krasslig. Hoppas inte jag håller på att bli sjuk igen nu bara. Sjukdommar suger kamel pung.

Ska snart hämta William på dagis. Han har säkert haft de skit bra idag. Jag funderar på att lägga mig och sova en stund när vi kommer hem. Hoppas han vill de också. Är så trött så skulle behöva sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.