Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Parkens zoo

Dit åker vi idag. Kommer väl hem framåt kvällen så skriver mer då. Ska bli kul att se hur det ser ut där och sen få se när William springer runt och leker. Björn kommer väl hit snart. Ska packa ner kameran nu. Lägger väl upp bilder i bilddagboken sen.

(senare)

Hade jätte trevligt. Kollade på massa djur och var borta hela dagen. Tog en sväng förbi västerås där jag sprang in på IKEA och köpte en tvbänk bara en vanlig enkel. Sen åkte vi till Björns farmor & farfar i skevi och drack kaffe och åt smörgås. Haft en jätte bra dag. Björn monterade ihop tvbänken och sen kollade vi på morden i midsommer.

Ska gå och sova nu.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: