Fan ytterligare en månad i mitt liv har passerat nu. Det känns konstigt nu är man alltså närmare hösten än någonsin. Om en månad är det september och då är det höst. Känns tråkigt.

Idag ska jag plugga sam B hela dagen. Utan stopp. Kommer att läsa, skriva och leta fakta på nätet. Känns som jag kommer ha fullt upp. Blir säkert nån pause så jag kan sätta mig och glo här också. MItt prodjekt arbete ska vara inlämnat imorgon. Dessutom har en en uppgift jag ska göra om.

(senare)

De brinner nere på stan. I huset jag gick på unga föräldrar med William. Läskigt. Luktar rök ända in i våran trapp och vi bor i alla fall 10 mins gångavstånd ifrån. Gillar inte bränder. Och de är breckten de startat i. (Engelbrekt pub) , är mest raggare som festar där men de har varit kul att vara där några gånger i alla fall. Nä nu lär jag sätta igång med pluggandet. Någon som har lust att bli intervjuad om abort/provrörsbefruktning och vad man tycker om det och anledningen att man får betala för det?

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: