William drog till Näset då. Så nu är han där. Jag och Björn fikade lite där och pratade med mamma och låssas-pappa sen hade vi bara trevligt. Sen åkte vi hem till Falun igen. William hade fan inte ens tid att säga hej då för han lekte med Melissa och spelade xbox ute i snickarboden.

Jag gör inte ett skit, björn dumpade nyss av mig här hemma. Ska städa lite kanske. Hade velat gjort nått ikväll är ju sånt himla trökväder ju.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: