Satt en stund ute i solen men sen gick jag in och la mig och sov var så himlans skönt.

Innan de gjorde jag prov men jag har säkert inte gått godkänt. Jag såg att jag tänkt helt fel på sista frågan när jag kollade i boken sen. Så nu lär jag gå här med ångesten. TÄNK om jag inte får godkänt och sånt. Jag vill ju få godkänt i kursen ju.

William är med Björn och har varit sen tio i morse. Dom lär väl komma hem snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: