William står ute på ballen och glor på när Björn grillar hamburgare. Det är as trist väder idag. Ska väl snart äta och sen åker vi till Borlänge en sväng och ska gå på barnenshus bland annat. Ska kika efter nån present till William. Han ska få en cykel men så tänkte jag typ på nått mer när han fyller år. Han blir ju tre snart så. Bara 1½ månad kvar typ. Vart tog min lilla bebis vägen?

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: